Várjuk Önt Új telephelyünkön! Nagy tapasztalattal és korrekt árakon!
Főoldal      Tevékenység      Klíma töltés, szerelés
Oldal nyomtatásaHozzáadás a kedvencekhez
 
A megfelelő komfortérzet eléréséhez és egészsége érdekében feltétlenül szükséges, hogy autója légkondicionálója kifogástalanul működjön.
 
Ennek érdekében a következő ellenőrzéseket és karbantartásokat szükséges elvégeztetni:
 
     • A klíma kompresszor ékszíjának és ékszíjtárcsájának ellenőrzése. A klíma ékszíj cseréje általában egybeesik a generátor szíj cseréjének idejével.
     • Az autóklímák belső felületén megtelepedő gombák és baktériumok eltávolítása. A tisztítást, gombátlanítást évente vagy 15.000 km-ként érdemes elvégeztetni.
     • A pollenszűrő cseréje 10.000 km-ként javasolt. Az eltömődött szűrő nem képes átereszteni a kívánt levegő mennyiséget, ez csökkenti a klíma hatékonyságát, ráadásul az elszennyeződött pollenszűrőben megtelepedő baktériumok és gombák kellemetlen szagot árasztanak, betegséget terjeszthetnek és allergiát okozhatnak.
     • Évente érdemes ellenőriztetni a légkondicionáló berendezésben található hűtőközeg és olaj mennyiségét, valamint a rendszer tömítettségét. A hiányos hűtőközeg mennyiség csökkenti a klíma teljesítményét, így az nem képes lehűteni az utasteret a kívánt hőmérsékletre. A rendszerben lévő olaj a kopó alkatrészeket óvja az elhasználódástól.

 

 
 
 
 
Elérhetőség:
 
 
34/490-018
 
 
30/485-2896
 
 
30/531-6025