Várjuk Önt Új telephelyünkön! Nagy tapasztalattal és korrekt árakon!
Főoldal      Tevékenység      Autószerviz
Oldal nyomtatásaHozzáadás a kedvencekhez
 
 

 

  • Személy- és kisteherautók teljes körű szervizelésével, javításával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ezen belül motor, váltó, fék, futómű, javítás, időszakos és eseti átvizsgálást illetve hatósági vizsgáztatást is vállalunk.

 

  • Vállaljuk minden típusú autó hibakód kiolvasását, hiba megállapítás utáni javítását, hibakód törlését.

 

  • Fékrendszer ellenőrzése során a fékpadon megmérjük a fékhatást, előírt határérték feletti mérési eredmény esetén megállapítjuk a hiba okát. Legtöbbször az úgynevezett kopó alkatrészeket kell cserélni, mint a betétek, pofák, tárcsák és dobok. Illetőleg a fékfolyadék mennyiségét kell ellenőrizni.

 

  • A lengéscsillapítók, és a gumik állapota legalább olyan fontos, mint a fékrendszeré. A futómű beállításának optimális értékeit a gyárak minden kocsitípushoz pontosan megadják. A futómű nem megfelelő beállításának következtében az abroncs rendkívül gyorsan kopik, és ez megváltoztatja akár a jármű viselkedését, illetve annak biztonságos vezetését is. A lengéscsillapítók legfontosabb szerepe abban áll, hogy a rugózás lengéseit csillapítva a gépjármű kerekeit az úton tartja, nem engedi az útfelülettől elválni. Ezáltal biztosítva a gépkocsi menetstabilitását.

 

  • A járművek folyamatos, biztonságos működéséhez elengedhetetlen, hogy rendszeresen karbantartsuk. Éves vagy kilométer függő átvizsgálások során a gyár által előírt összes karbantartást célszerű elvégeztetni, hogy gondtalanul tudjunk autózni és járművünk élettartama ne csökkenjen.

 

  • Együttműködés keretében vállalunk lakatos és fényező tevékenységet, biztosítóval történő kárügyintézést.

 

  • A javításra átadott autókat zárt parkolóban tároljuk.
 
 
 
 
 
Elérhetőség:
 
 
34/490-018
 
 
30/485-2896
 
 
30/531-6025